De 8 slagkrachtige partners van BIDDO

Axero

Axero is een internationale groothandel in nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens en leverancier van remarketingdiensten. Ons bedrijf heeft zich in het verleden steeds aangepast aan de markt, waardoor het is ontwikkeld tot een bedrijf met een stabiele positie en een prima reputatie. Daarnaast verrichten wij diensten die complementair zijn aan deze activiteit. Wij vervullen de behoefte van de autobranche om een dynamisch beleid te hanteren rondom het aankopen en verkopen van auto’s.

> Website Axero

Bleeker & de Jong

Bleeker & de Jong heeft zich gespecialiseerd in de in-en verkoop van automobielen. Wij zijn een dynamisch bedrijf, met ruime ervaring dat streeft naar constante kwaliteit en klanttevredenheid. De inkoop van onze auto's gebeurt over het algemeen bij een vast aantal dealerbedrijven en enkele leasemaatschappijen waarmee wij reeds vele jaren een prima relatie hebben, hierdoor zijn wij in staat het door ons gestelde kwaliteitsniveau strikt te bewaken. Kwaliteit, transparantie en opbouwen van lange termijn relaties zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.

> Website Bleeker & De Jong

IndeWal

Ruim 50 jaar geleden begon de familie In de Wal als groothandel van gebruikte auto’s en motoren in Lemelerveld. Zij bleken zo succesvol dat het bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot de In de Wal Automotive Group. Momenteel is IndeWal® in Nederland één van de meest toonaangevende en innovatieve bedrijven op het gebied van het beheren, verkopen en leveren, ofwel de remarketing van gebruikte auto’s. Ook op internationaal niveau wordt IndeWal een steeds sterkere partij. IndeWal is een eigentijds, betrokken, toonaangevend en transparant bedrijf.

> Website In De Wal Auto's

Seldenrijk

Bij Seldenrijk vindt u sinds 15 jaar uw gebruikte personenauto of bedrijfswagen. Ons aanbod bestaat uit ruim 500 occasions. Dankzij een groot inkoopnetwerk met vaste, betrouwbare partners en een gezonde doorstroom, wisselt ons aanbod dagelijks. Daarnaast wil Seldenrijk u graag van dienst zijn met inkoop of inruil van uw auto of bedrijfswagen. Nagenoeg alle merken en modellen zijn welkom!

> Website Seldenrijk

Johan Meure

In ruim 25 jaar hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van merkdealers, leasemaatschappijen en autotaxatiesystemen opgebouwd. Dit netwerk, onze jarenlange ervaring en een jaarlijks verkoopaantal van circa 4000 auto’s, stelt ons in staat om perfecte kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen. Bewust werd gekozen voor de naam 'Dealer – Inruilauto’s' om aan te geven dat onze auto’s minstens zo streng geselecteerd worden als bij gerenommeerde merkdealerbedrijven.

> Website Johan Meure

NL Car Group

NL Cargroup is een actieve en dynamische autogroothandel in Enschede die zich richt op zowel de Nederlandse als internationale B2B-automotivebranche. Ons actieve en ondernemende inborst uit zich in het zoeken naar kansen en het verkennen van nieuwe markten. Wij bieden continu een grote, gevarieerde en snel wisselende voorraad Nederlandse kwaliteitsauto’s aan. Al onze auto’s krijgen een technische inspectie en worden gereed gemaakt voor verkoop.

> Website NL Car Group

Europe-Vans B.V.

Europe-Vans B.V. verkoopt ruim 1.500 gebruikte bedrijfswagens per jaar en behoort daardoor tot de marktleiders in Nederland. Europe-Vans B.V. is centraal gevestigd in Leerdam en kan door de voorraad van ruim 300 bedrijfswagens bijna iedere klant bedienen. Zij verkopen aan collega’s en eindgebruikers in binnen- en buitenland.

> Europe-Vans B.V.

Ruinemans Bedrijfswagens

Ruinemans Bedrijfswagens, gevestigd in Eesveen (Steenwijkerland) sinds 1972, is een derde generatie familiebedrijf. Sinds begin jaren 80 zijn ze gespecialiseerd in bedrijfswagens en is de boerderij van vroeger langzaam uitgebreid tot wat het nu is, namelijk een modern autobedrijf met werkplaats en gemiddeld 200 bedrijfswagens op voorraad.

> Website Ruinemans Bedrijfswagens