Branche Partners bevestigt ferme taal BIDDO

Biddo-drivers-Logo-Centraal
BIDDO Videopresentatie
23 February 2015
Biddo Adv Large
Account Manager
15 February 2017

Branche Partners bevestigt ferme taal BIDDO

Biddo_Check

BIDDO is overtuigd van de kwaliteit van haar platform en spreekt derhalve ook met ferme taal over haar unieke verkoopargumenten. Om deze ferme taal te onderstrepen heeft BIDDO Branche Partners gevraagd het online platform te beoordelen.

Branche Partners heeft het BIDDO platform juridisch beoordeeld op basis van de werking van haar systeem en de voorwaarden waaronder BIDDO opereert in relatie met haar klanten en de van toepassing zijnde wettelijke voorschriften.

In haar conclusie roemt Branche Partners de transparantie en gebruiksvriendelijkheid van het platform, alsmede de snelheid waarmee een bod wordt verkregen. De productpropositie die BIDDO presenteert is overeenkomstig de werking van het platform.

Branche Partners:

“De voorwaarden die BIDDO stelt worden door Branche Partners onderschreven als evenwichtig en zakelijk correct. De open concurrentie en de waarborgen tegen oneigenlijk gebruik van het systeem maken het BIDDO platform tot een betrouwbaar biedsysteem dat werkt onder solide juridisch condities.”

Download hier het volledige rapport van Branche Partners

Comments are closed.